RIBLAPPEN
Vlees van het Simmental rund is oorspronkelijk afkomstig uit Zwitserland en al jarenlang populair in de Alpen en de Jura. De naam Simmental komt voort uit het gebied waar deze runderen gefokt worden; de Simme vallei in het bekende berggebied Berner Oberweld. Tegenwoordig kom je door heel Europa Simmentalers tegen, maar Oostenrijk is de grootste ‘houder’ van deze prachtige runderen. Het Simmental rund staat bekend als echt vleesras. Het vlees heeft een mooie, fijne draad en heeft een gemiddelde vetbedekking. Het heeft een lichte marmering die bij het bereiden van het vlees voor een uitgebalanceerde unieke smaak zorgt. Omdat Simmentalers eerst melk geven en daarna voor vleesconsumptie worden gebruikt mogen ze met recht dubbeldoelkoeien genoemd worden.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Riblappen
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 033-2087428.
Bereidingsadvies
Langzaam stoven voor 2,5 a 3 uur
Bewaaradvies
koel bewaren max 7 graden
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Luxe vleeswaren uit eigen keuken
Sterk lokaal basisassortiment
Kwalitatief topvlees en de heerlijkste delicatessen
Veilig betalen: of bij levering